Partners van de Dag van de Ondernemer
een initiatief van

DvdO2017 was fantastisch!

Bedankt voor jullie medewerking en graag tot volgend jaar!


“U merkt het misschien niet onmiddellijk, maar ondernemers zijn écht overal waar u gaat of staat. Net daarom vinden ook wij het belangrijk om dicht bij hen te blijven. En dat bedoelen we letterlijk. Onze experts staan voor hen klaar met hun kennis en advies, en ze kunnen meer dan ooit bij ons terecht waar en wanneer ze maar willen.”

De uitdagingen voor een ondernemer zijn niet min: hij of zij moet nieuwsgierig zijn, openstaan voor wat er rondom hem of haar gebeurt, en de vinger aan de pols houden van de snel veranderende omgeving. Enkel zo ontstaan de goede businessideeën waar alles mee begint. En dan moet het eigenlijk nog starten: want zo’n businessplan verwezenlijken kost bloed, zweet en tranen. Een succesvolle ondernemer heeft veel baat bij een professioneel netwerk, met specialisten die kunnen helpen om het project op de rails te krijgen.

Als bank-verzekeraar van hier willen we daar absoluut onze schouders onder zetten. We zien namelijk elke dag hoe ontzettend moeilijk het is voor ondernemers om hun plannen te kunnen waarmaken. Daarom denken we graag met hen mee en zetten we onze kennis en middelen in om hun business te ondersteunen. Het maakt daarbij niet uit of ze starter zijn of al een succesvolle zaak hebben uitgebouwd. We geloven in hun project, financieren en verzekeren het mee, en focussen op de lange termijn. KBC wil ondernemers ook met elkaar verbinden en samen met hen een netwerk uitbouwen. Dat doen we via onze digitale platformen, maar uiteraard ook via onze experten die ook buiten de kantooruren voor hen klaar staan.

We zijn trots dat zoveel ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemers zorgen ervoor dat onze Vlaamse economie blijft draaien. En daarom verdienen ze ons respect.

-- Daniel Falque, CEO KBC België


www.kbc.be


“UNIZO en Proximus hebben heel wat gemeen, want we staan allebei graag dicht bij ‘onze’ ondernemers. Daarom hebben we ook al sinds een hele tijd een hecht partnerschap, want dat geeft ons de kans en de ruimte om te doen wat we graag doen: ondernemers als u ondersteunen en inspireren.

Wij zijn dan ook zeer blij dat we ook dit jaar weer de Dag van de Ondernemer actief kunnen ondersteunen. Het thema lijkt dan ook op ons lijf geschreven. Want ondernemers vind je écht overal, ondernemen kan je écht overal en ondernemen brengt je écht overal. En daar helpt Proximus bij, zodat u dicht bij uw klanten kunt staan.”

Ontdek onze actie op www.proximus.be/dagvandeondernemer

-- CEO Dominique Leroy


www.proximus.be


“Ondernemers zijn écht overal… en wij zijn nooit veraf”In ontelbare huis- en studentenkamers gonst het van de creativiteit en koesteren mensen kleine of grote plannen om hun ondernemersdroom waar te maken. Als jij ook overweegt om de stap te zetten, neem dan zeker contact op met Zenito of kom eens langs in een van onze kantoren bij jou in de buurt.

Zenito staat garant voor de juiste dienstverlening voor ondernemers en vrije beroepers en dit van voor je start, met het juiste advies, tot na je pensioen. Met de diensten van Zenito Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds en Aanvullend Pensioen onderneem je zonder zorgen en kan je rekenen op een betere sociale zekerheid voor zelfstandigen.

-- CEO Jan Steverlynck


www.zenito.be


Ondernemers, werkgevers en hun raadgevers vinden in Groep ADMB een vertrouwde compagnon de route voor al hun mensenzaken: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. Op elk moment kan u op ons rekenen voor een passende ondersteuning dankzij onze geïntegreerde dienstverlening. Samen gaan we voor een maatschappij die ondernemerschap waardeert én stimuleert.

-- CEO Philip Van Eeckhoute


www.admb.be


Ondernemers zijn écht overal… en wij zijn nooit veraf!

Ondernemen is een attitude: niet bij de pakken blijven zitten en doen wat er moet gebeuren. Voluit ervoor gaan en blijven gaan. Dit kan natuurlijk enkel als u zich 100% op het ondernemerschap kunt focussen. Zonder u zorgen te moeten maken over uw veiligheid of over die van uw personeel, uw producten of cash. Als veiligheidsexpert doet G4S dit wel voor u. Zodat u op uw twee oren kunt slapen, en u zich volop op uw zaak kunt concentreren.

G4S is nooit veraf: ontdek al onze diensten op de website.

-- CEO Jean-Paul Van Avermaet


www.g4s.be


Ondernemers zijn écht overal… en wij zijn nooit veraf

U wil vooruit, door het verschil te maken voor uw klanten: altijd, overal en zonder zorgen. Distributienetbeheerders Eandis en Infrax zijn vlakbij, om u vaart te geven. We brengen energie in uw bedrijf via aansluitingen en netwerken die tot de meest betrouwbare in Europa behoren. En schouder aan schouder kijken we vooruit. We spelen kort op de bal met gespecialiseerd advies en premies. Zo werken we samen met u aan energie-efficiënte gebouwen en een groene(re) voertuigenvloot. Kortom: u komt overal, en wij helpen u op weg.

-- Walter Van den Bossche, CEO Eandis & Frank Vanbrabant, CEO Infrax


www.eandis.be


VDAB biedt altijd en overal een passende oplossing voor ondernemers

Bij VDAB willen we alle werkgevers dezelfde kwalitatieve dienstverlening garanderen, los van plaats of tijd. We willen snel en correct inspelen op je behoeften met een oplossing op maat. We hebben hiervoor een uitgebreid digitaal aanbod, via je ‘mijn VDAB’ account kan je zelf je vacatures beheren en de passende kandidaten selecteren en contacteren. En als je nood hebt aan persoonlijke begeleiding, dan staan onze accountmanagers klaar met HR advies op maat van je onderneming. Bij VDAB ondersteunen we je graag bij het vinden van de ideale kandidaat en creëren we samen met jou een omgeving waarin je personeel kan groeien.

Zo staan we altijd en overal paraat voor jou.

-- Gedelegeerd bestuurder Fons Leroy


www.vdab.be


“Ondernemers zijn écht overal … en BMW zorgt ervoor dat ze ook overal geraken”

Ondernemers zijn er altijd en overal. BMW wil die ondernemers graag bijstaan, hun leven lang. BMW deelt verschillende waarden met ondernemers en mensen die de uitdaging van morgen aangaan op het gebied van mobiliteit. BMW is niet alleen leider in het premiumsegment maar ook op het vlak van elektrische mobiliteit. Met een steeds breder gamma aan modellen begeleidt BMW de ondernemers door mobiliteitsoplossingen aan te bieden van bij de opbouw van hun onderneming tot de verdere ontwikkeling. Elke ondernemer wordt geconfronteerd met een stijgende behoefte aan individuele mobiliteitsoplossingen voor zichzelf en zijn medewerkers. Met een gamma van 100% elektrische voertuigen zoals de BMW i3, over plug-in hybride modellen waaronder de BMW 2 Reeks of de BMW 7 Reeks tot de brede waaier aan modellen met een benzine- of efficiënte dieselmotor. BMW zorgt er ook voor dat de gebruikers constant geconnecteerd zijn met de buitenwereld dankzij BMW ConnectedDrive. Om diezelfde reden is er in elke BMW concessie een fleetspecialist die bedrijven en ondernemers helpt om de beste mobiliteitskeuzes te maken met een op maat gemaakte mobiliteitsoplossing.

-- CEO Peter Henrich


www.bmw.be


Ondernemers zijn écht overal, hun zin voor innovatie en creativiteit is onmiskenbaar aanwezig in het Belgische landschap.

70% van onze klanten zijn KMOs, ondernemers die de juiste talenten willen aantrekken, hun personeelsbeleid en hun administratiebeheer willen optimaliseren.

Om het beste antwoord te bieden aan de behoeften van onze klanten, bundelen we onze know-how en ons internationaal netwerk met de innovatie en creativiteit van deze ondernemers. Samen ontwikkelen we een nieuwe generatie van gedigitaliseerde diensten die het leven van kleine en middelgrote ondernemingen gemakkelijker maken: digitalisering van ecocheques, maaltijdcheques, cadeaucheques en daarnaast ook nieuwe diensten voor het kostenbeheer, mobiliteitsbeheer,....

In het kader van onze samenwerking met Xpenditure, een jonge Mechelse onderneming, volgden we de principes van open innovatie om ervaringen uit te wisselen. Dit leidde tot zowel een uitbreiding van Xpenditure’s activiteiten in België als een versterking van hun internationale activiteiten. Gekend voor hun systeem van volledig digitaal kostenbeheer, biedt Xpenditure nu ook een even eenvoudig en efficiënt beheer van reisboekingen aan KMO’s.

-- CEO Jerome Lemouchoux


be.benefits-rewards.sodexo.com/nl/news/xpenditure-sodexo


Ondernemers zijn overal, maar hun klanten ook

“Klanten zijn ook overal: thuis, onderweg, op het werk en in de winkelstraat. De smartphone en het internet zorgen ervoor dat klanten continue producten, prijzen en services kunnen vergelijken. Omnichannel is een van de grootste uitdagingen voor handelaren. Hoe slaag ik erin om mijn producten en diensten overal op eenzelfde, kwalitatieve en consistene manier aan de man te brengen? Daar is CCV de partner bij uistek.Al 20 jaar maken we elektronisch betalen in België mogelijk. We pionierden, onder andere in contactloos betalen en e-commerce, en zorgen ervoor dat kleine en grote handelaren op een slimme en toegankelijke manier hun diensten kunnen aanbieden, online en offline. Dat doen we graag samen met UNIZO.”

-- CEO Dimitri Beck


www.ccvonline.be