PARTNERS IN ONDERNEMENBMW

BMW

DriveNow is de carsharing joint venture van BMW Group en Sixt SE. Op basis van het zogenaamde free-floating principe, biedt DriveNow aan geregistreerde klanten een premium BMW en MINI wagenpark voor privé- of zakelijke ritten. DriveNow beschikt over meer dan vierduizend voertuigen in 11 Europese steden, waaronder sinds deze zomer ook Brussel. Het concept van autodelen is in België nog relatief onbekend en dus vergt het opzetten hiervan een echt staaltje ondernemerschap!

Vind hier meer informatie

Eandis

Eandis

Duurzame mobiliteit

We maken er ook jouw zaak van

 

Dacht je er al over na om met je onderneming over te stappen op groenere mobiliteit? Of heb je vragen over hoe je die overstap het best maakt?

Eandis biedt je haar expertise aan. Of je nu kiest voor elektrische voertuigen, rijden op gas of een hybride, we beschikken over een schat aan kennis. Met infosessies en advies begeleiden we je stap voor stap naar duurzamer vervoer.

KBC

KBC

Bedankt dat jij onderneemt!
KBC wil jou op deze Dag van de Ondernemer ook van haar kant expliciet bedanken dat jij onderneemt. Jij bent het die het toch maar elke dag opnieuw doet, aan de kar trekt en werkgelegenheid creëert. Daarom een dikke merci!

Zenito

Zenito

Zenito, betere zekerheid voor ondernemers

 

Voor Zenito zijn ondernemers en vrije beroepers de motor van onze maatschappij. Daarom verdienen zij de beste ondersteuning in alle fasen van hun carrière. Zelfs vóór je start of ná je pensioen kan je bij Zenito rekenen op persoonlijke en deskundige dienstverlening.

In de eerste plaats kan je bij Zenito Ondernemingsloket terecht voor de opstartformaliteiten, de nodige vergunningen, alsook voor alle statutaire wijzigingen van je zaak. Zenito Sociaal Verzekeringsfonds voorziet op zijn beurt een persoonlijke klantverantwoordelijke die instaat voor de berekening van je sociale bijdrage en de daarbij horende rechten. Optimaliseer tot slot je sociale bescherming dankzij Zenito Aanvullend Pensioen.

Betere zekerheid voor ondernemers, daar werkt Zenito aan. Elke dag.

ADMB

ADMB

1.300 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van vele tienduizenden ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. In dialoog met onze klanten pakken we hun hr-uitdagingen aan van vandaag en morgen. Zo maken we samen werk van een succesvolle toekomst.

VDAB

VDAB

Jij en VDAB, samen sterk voor werk.
VDAB begeleidt jou gratis in alles wat HR is. Onze slimme databanken zijn 24/7 beschikbaar. Je kan ook online vacatures ingeven en aan geschikte kandidaten koppelen. 

 

Voor een totaaloplossing komen wij graag bij jou langs. Nog geen witte raaf gevonden? Samen met onze partners stomen wij hem klaar op maat van jouw bedrijf, in onze competentiecentra, via webcursussen en op de werkvloer. Bij de aanwerving geven we advies over de meest voordelige tewerkstellingsmaatregelen.

RVTM

RVTM

RTVM is dé exclusieve nationale regie voor nieuwszenders in België, met zowel regionaal  als nationaal zakelijk nieuws, die samen elke dag opnieuw meer dan 1.400.000 unieke kijkers in Vlaanderen weten te boeien. We kunnen als enig audiovisueel medium de kijkers zowel nationaal als gesegmenteerd in hun vertrouwde omgeving bereiken en dit op een kostefficiënte manier. Dit kan via klassieke spots en sponsorboodschappen, maar ook via een gepersonaliseerde aanpak via branded content. We staan onze klanten bij van A tot Z en dit steeds op maat van onze klanten.

Info: contact@rtvm.be

G4S

G4S

G4S is de marktleider op vlak van safety, security en risicoanalyse in ons land. Bedrijven kunnen er onder meer terecht voor preventief advies, audits, beveiliging op events, het inhuren van bewakingspersoneel, professionele opleidingen, oplossingen voor cashbeheer, een aansluiting bij een meldkamer en de installatie van beveiligingsmateriaal zoals alarm-en camerasystemen. U kan het bedrijf steeds (gratis) bereiken op het nummer 0800/90/004 of via de website: www.g4s.be
MEDIAPARTNERS


Het Laatste Nieuws
De Tijd
Radio 1
Kanaal Z
Proximus
Radio 2
Unizo
BMW
Eandis
KBC
Zenito
ADMB
VDAB
RVTM
G4S

UNIZO - Willebroekkaai 37, 1000 Brussel - 0800 20 750 - ondernemerslijn@unizo.be